Majne octavia asv 07.2004
przebieg: 89 000 z czego 7m-cy stala nie ruszana
przy 11tkm bilseiny b6 przy ~40turbo asz nowe
awarie/usterki: 32tkm wszystkie klocki zmienilem
34tkm podswietlenie zegarów odmówiło posłuszeństwa,ale po 2godz sie samo naprawiło :lol: (mróz -20)
75tkm łożyska przód(gwarancja ) , uszczelka pompy wspomagania(1,8zł)
76tkm oberwała mi sie klapka od podlokietnika - skleiłem kropelka i jest dobrze do dzis
81tkm czujnik swiatel stopu-dwie godz nie dzialal ale juz jest ok,sam sie naprawił
82tkm łożyska kolumn mcpersona przód + zbieżność 400zł ale to od jebanych B6
85tkm żywotność zakończyla bateria w jednym pilocie
86tkm urwała albo spadła linka z drzwi kierowcy-nie mam czasu odkrecic i sprawdzic :lol: wychodze dzrzwiami pasazera :lol:
a tak to zima troche szyba trzeszczy od B6 a latem na 16tkach dupa na torach ucieka...
wiecej usterek nie pamietam, generalnie z autka jestem wiecej niz zadowolony :diabelski_usmiech
przebieg: 89 000 z czego 7m-cy stala nie ruszana
przy 11tkm bilseiny b6 przy ~40turbo asz nowe
awarie/usterki: 32tkm wszystkie klocki zmienilem
34tkm podswietlenie zegarów odmówiło posłuszeństwa,ale po 2godz sie samo naprawiło :lol: (mróz -20)
75tkm łożyska przód(gwarancja ) , uszczelka pompy wspomagania(1,8zł)
76tkm oberwała mi sie klapka od podlokietnika - skleiłem kropelka i jest dobrze do dzis
81tkm czujnik swiatel stopu-dwie godz nie dzialal ale juz jest ok,sam sie naprawił
82tkm łożyska kolumn mcpersona przód + zbieżność 400zł ale to od jebanych B6
85tkm żywotność zakończyla bateria w jednym pilocie
86tkm urwała albo spadła linka z drzwi kierowcy-nie mam czasu odkrecic i sprawdzic :lol: wychodze dzrzwiami pasazera :lol:
a tak to zima troche szyba trzeszczy od B6 a latem na 16tkach dupa na torach ucieka...
wiecej usterek nie pamietam, generalnie z autka jestem wiecej niz zadowolony :diabelski_usmiech
Komentarz